Online gél-lakk technikai oktatás

Online gél-lakk technikai oktatás

Kombinált manikűr, erősített alapok, egyszínű és babyboomer gél-lakkozás

Címkék: gél-lakk | technikai | kombináltmankűr | alapszint | babyboomer
 • Magánoktatás
Ár: 4.900 Ft
Nehézségi szint:

Tematika:Gél-lakk technika

Anyagcsoport:gél-lakk

Időtartam:1 óra

Megszerezhető okirat:Tanusítvány

Mit fogsz tanulni?

 • Kombinált manikűr a gyors, de tökéletes gél-lakkozásért, amivel egy héttel kitolhatod a lenövést
 • Compact Base erősített alapok 'C' íves felvitele
 • Egyszínű gél-lakkozás
 • Babyboomer gél-lakkozás, amivel egyúttal az ombre technikát is elsajátítod

Online képzés keretein belül, pár óra alatt megtanulhatod, hogy hogyan készíts tartós, nem lepattogó gél-lakkozást, ami olyan tökéletes felületű, mint ha műköröm lenne. A versenytechnikából áthozott kombinált manikűrrel és gél-lakkozási technikával a szín és a hátsó bőrredő között nem lesz rés, ami esztétikailag elengedhetetlen, emellett a köröm lenövése az első héten egyáltalán nem látható. A vendéget maximálisan, minőségű munkával tudjuk kiszolgálni, amivel hosszú távon törzsvendégedként köszöntheted újra és újra. A kombinált manikűrhöz nem szükséges számtalan frézert használni, és nem szükséges az sem, hogy órákat tölts el a bőr tisztításával. Mindössze két frézerre, egy tökéletes ollóra és egy ilyen technikához ajánlott bőrfeltolóra lesz szükséged. 

A manikűr bemutatása után, áttérünk az erősített alapok felvitelére, hogy a köröm erős, tartós legyen, emellett azt is elsajátíthatod, hogyan kell eldolgozni az anyagot, hogy a felszín ne legyen göröngyös. A szín és a fényzselé felvitele szintén fontos része a tökéletes gél-lakkozásnak, bemutatásra kerül, hogyan kell tartani az ecsetet ahhoz, hogy ne legyen csíkos, foltos a szín és a fényzselé is tökéletes fényes maradjon akár hetekkel később is. 

 

Regisztráció és a tandíj befizetése után csatlakozz a Facebook csoportba:

https://www.facebook.com/groups/185735185866511/

Ecsetek:

 • 0 Short ecset

Gél-lakkok:

 • Kedvenc 3 STEP CrystaLac színeid 

Díszítő kellékek: 

 • Szivacsfejű ombre ecset

Díszítő zselék:

 • Fehér Art Gel

Alap és fedő alapanyagok:

 • MattEver Matt Top Gel
 • Cool Top Gel
 • Compact Base Clear
 • Compact Base Cover Pink 

Egyéb:

 • Portalanító kefe
 • Rózsaszín közepű finomító buffer vagy fehér tömbbuffer
 • 150/150-es Xtreme kék reszelő vagy 150/150-es Professzionális kék (zebra) reszelő
 • Szösztelenítő henger
 • Bőrvágó olló
 • Keverő paletta vagy sablon, amire zselét tudunk kiszedni
 • Csiszológép, UV lámpa
 • Gyakorlott kezekbe: xtrem kicsi kugli frézer, gyakorlatlan kezekbe: kicsi kugli frézer
 • Nyújtott kúpfej, új nevén Lift Up 3
 • Opcionálisan hegyes hengerfej, új nevén Deep Clean 2
 • Manikűr bőrfeltoló-kaparó
 • Spray Prep
Balázsi Szilvia műkörmös szakoktató

Balázsi SzilviaMűkörmös szakoktató

2010 novemberében végeztem, mint Kéz- és lábápoló, műkörömépítő, a Crystal Nails – Elit Körmösakadémián. Már az alapképzés során magával ragadott tanáraim szakmaszeretete, így már a tanfolyam is nagy élmény volt számomra, és alig vártam, hogy elkezdhessek én is dolgozni.

2010 novemberében végeztem el a Crystal Nails – Elite Cosmetix kéz- és lábápoló, műkörömépítő OKJ képzését. Megismerkedtem az oktatók szakmaszeretetével, ami engem is magával ragadott, így az alapképzés elvégzése is egy nagy élmény volt. Ahogy sikeresen vizsgáztam elkezdtem szalonban dolgozni, kíváncsiságomat a temérdek továbbképzés elvégzésével csillapítottam és csillapítom a mai napig. Közel 100 oklevelet sikerült szereznem, melynek köszönhetően nagyon sokoldalúan ismerem ki magam a különböző technikák között. Meglátszott a lelkesedésem eredménye, a vendégköröm nagyon hamar kialakult, első szakmában eltöltött évemben felkértek online cikkre illetve, hogy a TV2 reggeli műsorában szerepeljek. Ekkor figyelt fel rám a Crystal Nails csapata és elkezdtem náluk is dolgozni, mint termékfejlesztési tanácsadó. 2012-ben elkezdtem versenyzéssel is foglalkozni, amiken minden alkalommal egyre feljebb jutottam. 2014-ben nyertem meg az első magyar versenyemet, épített zselé, felnőtt kategóriában, ezután kaptam azt a lehetőséget, hogy bemutatkozhassak oktatóként. Még ebben az évben sikeresen elvégeztem a szakoktatói tanfolyamot, ahol rengeteget fejlődött a kommunikációm, sokkal kifejezőbben és pontosabban tudom a tananyagot átadni, mindeközben számtalan alkalommal kértek fel szakmai cikkekre, zsűrizésre és médiaszereplésekre. 2015-ben megnyitottuk a saját Körmös Szalonunkat, a SlyNails Körömstúdiót férjemmel, ahol több, mint 10 műkörmös és pedikűrös kolléganővel dolgozom együtt azóta is és oktatom őket. Magyar Bajnoki címet szereztem 2015-ben gél-lakk kategóriában, és porcelánban is sikerült III. helyezést elérni. 2014 óta számos oktatást tartottam az egész országban, több száz szakember fejlődhetett a kezeim alatt. 2019-ben azon dolgozunk, hogy saját oktató központot hozzunk létre, ahol saját szervezésben tartunk csoportos és magánoktatásokat.

Általános információk

 

Online oktatás

Online oktatás esetén szükséged lesz egy Facebook profilra, ahol megkeresed a létrehozott oktatási csoportot és csatlakozol. Közvetlen linket a csoporthoz a tanfolyam leírásánál találsz. Amennyiben a tandíj megérkezett hozzánk, a Facebook-os csatlakozási kérelmedet elfogadom a csoportba. A csoportokba HD minőségű oktató videó van feltöltve, így az oktatás sokkal minőségibb, mint egy élő videós bejelentkezés. A videók nem sötétek, a minták közelről vannak mutatva, hogy a legapróbb részletek is látszódhassanak. 

Jelentkezni a 'Jelentkezem' gombra kattintva tudsz, majd újból rá kell kattintani a 'Jelentkezem' gombra a befrissült oldalon. A jelentkezési adatok kitöltése után kattints a 'Tovább a fizetésre' gombra, ahol megtalálod a banki átutaláshoz szükséges adatokat vagy a kártyás fizetési lehetőséget.

Online oktatás esetén lehetőséged van később is kérdezni a csoportban vagy privát Facebook üzenetben vagy a videó alatti komment szekcióban, amennyiben valamelyik technika nem sikerül vagy visszacsatolást szeretnél az elkészült munkádról.

Fontos! A videóanyag mentése nem megengedett, annak továbbosztása, publikálása jogi következményeket von maga után. 

Az oktatás 3 hónapig nézhető vissza, korlátlan mennyiségben!

Oklevél

Az oklevél automatikusan elérhető a tandíj befizetését követően 24 órával. Az oklevelet le tudod tölteni ezen a weboldalon, csak jelentkezz be és menj az elvégzett képzéseidre és látni fogsz egy OKLEVÉL LETÖLTÉS gombot. 

 

Jelenleg magánoktatásra nincs lehetőség!

Részvételi feltételek

Technikai képzéseinkre csak akkor jelentkezz, ha rendelkezel Kézápoló, műkörömépítő, Kéz- és lábápoló, műkörömépítő, illetve olyan kozmetikus OKJ-s vizsgával, amely a kézápoló modult tartalmazza. A helyszíni oktatásra a bizonyítványodat és személyi igazolványodat feltétlenül hozd magaddal, mert az oktatás elején kérni fogjuk!

Díszítő képzéseinken akkor is részt vehetsz, ha nem rendelkezel a fenti képesítésekkel de érdekelnek az ilyen jellegű képzések, esetleg belesnél a körmösök világába.

Oktatási díj, előleg

A foglalás megerősítéséhez előleget kell befizetned, melyet  a jelentkezési felületen tudsz rendezni káryzás befizetéssel. A jelentkezés során a rendszer automatikusan elirányít a fizető felületre!

Az oktatási díj fennmaradó részét a helyszínen, készpénzben tudod majd rendezni.

Lemondási feltételek

Ha valami miatt mégsem tudsz eljönni az oktatásra, akkor kérünk, hogy legalább 2 héttel a képzés napja előtt jelezd írásban! Ebben az esetben a befizetett előleget vissza tudjuk téríteni, vagy át tudjuk vezetni egy másik időpontban megrendezendő oktatásra. Ha 2 héten belül mondod le a jelentkezésedet, vagy az oktatás napjára nem jössz el, akkor az előleget nem tudjuk visszatéríteni. 

Parkolás

Általában a környező utcákban van parkolóhely, ahol parkolási díjat kell fizetni. Ha mégsem találsz parkolót, vagy biztosra szeretnél menni, akkor ajánljuk a WestEnd külső parkolóját, mely 10 perc sétára található tőlünk, és a parkolás díja csak 1000 Ft/nap (link: https://bit.ly/2WtG9uX). A WestEnd többi parkolójában is tudsz parkolni óránként 380 Ft-os áron.

Helyszín

SlyNails Körömstúdió, 1064 Budapest, Rózsa utca 101.

Étkezés, szünet

Az oktatás felénél fél óra szünetet hagyunk az ebédhez. Mikrohullámú sütő biztosított a helyszínen, ha szeretnél főtt ételt enni.

Eszközök, anyagok, vásárlás

Magánképzés esetén minden anyagot és eszközt az oktató biztosít, így csak ceruzára és jegyzetfüzetre lesz szükséged.

Időtartam

A képzés időpontját közösen egeztetjük, amikor neked és az oktatónak is megfelelő az időpont.

Tanúsítvány, Oklevél

Minden tanulónak oklevelet adunk a részvételről.

Magánoktatás

Abban az esetben, ha technikai tananyag is szerepel az oktatásba, akkor modellt kell biztosítanod az oktatás napjára, aki 10 csupasz körömmel érkezzen az oktatás kezdetére! Ha töltést vagy gél-lakk oldást, eltávolítást szeretnél látni tőlem, akkor a modelleden legyen lenőtt műköröm vagy gél-lakk. Amennyiben nem sikerült modellt találni, akkor a tanuló a saját kezén is dolgozhat, bár ez a tanulás hatékonyságát csökkenti. Díszítő magánoktatás esetén a díszítések Tip-re készülnek, modellre nincs szükség.

Két fő tanuló esetén a technikai tanfolyam modell nélkül zajlik. A tanulók egymáson dolgoznak, tehát mindkét tanulónak saját, csupasz körmökkel érkezzen.