Nyári pillangók

Nyári pillangók

Zselével festett pillangók az egyszerűtől a bonyolultig

Címkék: royal-gel | art-gel | díszítés | pillangó | nyár
 • Csoportos oktatás
 • Magánoktatás
Ár: 52.500 Ft
Nehézségi szint:

Tematika:Zselés festés

Anyagcsoport:Royal-gel, Art-gel

Időtartam:7 óra

Megszerezhető okirat:Tanusítvány

Mit fogsz tanulni?

 • pillangó minta formai követelményei
 • díszítő zselék használata
 • ecsetek kezelése, tisztítása, beavatása
 • színátmenetek készítése
 • árnyékolás
 • vékony vonalak
 • alapok felkenése

Népszerű pillangó minták kerülnek megtanításra zselés festéssel. A tanfolyam egyszerűbb, könnyebben elsajátítható mintákkal kezdődik, majd a nap végére bonyolódnak a minták. A kezdő és haladó szakember számára is sikerélményt adhat ez a nyári tanfolyam. A minták más színekkel is elkészíthetőek, így igazíthatod az adott évszakhoz. A tanfolyamon fixálás mentes hígadd és sűrűbb zselékkel is dolgozunk. 

Ecsetek:

 • 0 Short ecset
 • 0 Mini ecset
 • Phantom ecset

Gél-lakkok:

 • 3 STEP CrystaLac: 3S27 vagy 3s78, 3s42
 • Glassy Neon Pink CrystaLac

Díszítő zselék:

 • Royal Gel zselé: R6, R07, R83, R85, R86, R122, R24
 • Fekete Art Gel
 • Fehér Art Gel

Alap és fedő alapanyagok:

 • MattEver Matt Top Gel
 • Cool Top Gel

Egyéb:

 • Keverő paletta
 • Buffer
 • Díszítő tű
 • Bőrfeltoló- kaparó
 • Portalanító kefe
 • Cover Pink Tip 5 db vagy egyéb Tip
 • Gyurmaragasztó ha nem nyeles Tipen dolgozol
 • Tip tartó Display vagy ecsettartó
 • Spatula
 • Csipesz
Balázsi Szilvia műkörmös szakoktató

Balázsi SzilviaMűkörmös szakoktató

2010 novemberében végeztem, mint Kéz- és lábápoló, műkörömépítő, a Crystal Nails – Elit Körmösakadémián. Már az alapképzés során magával ragadott tanáraim szakmaszeretete, így már a tanfolyam is nagy élmény volt számomra, és alig vártam, hogy elkezdhessek én is dolgozni.

2010 novemberében végeztem el a Crystal Nails – Elite Cosmetix kéz- és lábápoló, műkörömépítő OKJ képzését. Megismerkedtem az oktatók szakmaszeretetével, ami engem is magával ragadott, így az alapképzés elvégzése is egy nagy élmény volt. Ahogy sikeresen vizsgáztam elkezdtem szalonban dolgozni, kíváncsiságomat a temérdek továbbképzés elvégzésével csillapítottam és csillapítom a mai napig. Közel 100 oklevelet sikerült szereznem, melynek köszönhetően nagyon sokoldalúan ismerem ki magam a különböző technikák között. Meglátszott a lelkesedésem eredménye, a vendégköröm nagyon hamar kialakult, első szakmában eltöltött évemben felkértek online cikkre illetve, hogy a TV2 reggeli műsorában szerepeljek. Ekkor figyelt fel rám a Crystal Nails csapata és elkezdtem náluk is dolgozni, mint termékfejlesztési tanácsadó. 2012-ben elkezdtem versenyzéssel is foglalkozni, amiken minden alkalommal egyre feljebb jutottam. 2014-ben nyertem meg az első magyar versenyemet, épített zselé, felnőtt kategóriában, ezután kaptam azt a lehetőséget, hogy bemutatkozhassak oktatóként. Még ebben az évben sikeresen elvégeztem a szakoktatói tanfolyamot, ahol rengeteget fejlődött a kommunikációm, sokkal kifejezőbben és pontosabban tudom a tananyagot átadni, mindeközben számtalan alkalommal kértek fel szakmai cikkekre, zsűrizésre és médiaszereplésekre. 2015-ben megnyitottuk a saját Körmös Szalonunkat, a SlyNails Körömstúdiót férjemmel, ahol több, mint 10 műkörmös és pedikűrös kolléganővel dolgozom együtt azóta is és oktatom őket. Magyar Bajnoki címet szereztem 2015-ben gél-lakk kategóriában, és porcelánban is sikerült III. helyezést elérni. 2014 óta számos oktatást tartottam az egész országban, több száz szakember fejlődhetett a kezeim alatt. 2019-ben azon dolgozunk, hogy saját oktató központot hozzunk létre, ahol saját szervezésben tartunk csoportos és magánoktatásokat.

Általános információk

Oktatási díj, előleg

A tanfolyamra való jelentkezés után az oktatás szervezője felveszi veled a kapcsolatot, ahol tájékoztat a tanfolyam előlegéről és annak befizetési módjáról, lemondási feltételeiről. Előzetesen tájékozódni ezen információkról a szervező platformjairól tudsz.

Étkezés, szünet

Napközben, kb. az oktatás felénél fél óra szünetet hagyunk az ebédhez.

Eszközök, anyagok, vásárlás

A szervezők általában biztosítanak UV és asztali lámpát a tanfolyamhoz, erről érdeklődj a szervezőnél!

A mintákat más színekkel is elkészítheted, pl: fehér alap helyett nude alapot is használhatsz, rózsaszín virág helyett lilát is festhetsz. Azt javasoljuk, hogy az alapszínek (pl.: fehér, fekete, zöld) álljanak rendelkezésedre, hiszen ha ezek helyett más árnyalatot használsz, akkor nem biztos, hogy szép lesz a végeredmény. A minták Crystal Nails termékekkel készülnek, más márka anyagainak használatában nem feltétlenül tudunk szakmai segítséget adni. 

Amennyiben nem tudod beszerezni az alapanyagokat, akkor az oktató tud kölcsönadni a sajátjából.

Tanúsítvány, Oklevél

Minden tanulónak, aki egész nap részt vesz a csoportos oktatáson oklevelet adunk a részvételről.

 

Részvételi feltételek

Technikai képzéseinkre csak akkor jelentkezz, ha rendelkezel Kézápoló, műkörömépítő, Kéz- és lábápoló, műkörömépítő, illetve olyan kozmetikus OKJ-s vizsgával, amely a kézápoló modult tartalmazza. A helyszíni oktatásra a bizonyítványodat és személyi igazolványodat feltétlenül hozd magaddal, mert a nap elején kérni fogjuk!

Díszítő képzéseinken akkor is részt vehetsz, ha nem rendelkezel a fenti képesítésekkel de érdekelnek az ilyen jellegű képzések, esetleg belesnél a körmösök világába.

Oktatási díj, előleg

Helyszíni, csoportos oktatás esetén a befizetett díj tartalmazza a kölcsönadott anyagok és az étkezés díját is.

A foglalás megerősítéséhez előleget vagy a teljes összeget kell befizetned, melyet átutalással tudsz teljesíteni, a következő számlaszámra:

SlyNails Kft

Magyar számláról: 16200209-17067656-00000000

Külföldi számláról: HU42 1620 0209 1706 7656 0000 0000 (SWIFT/BIC: HBWEHUHB)

A közleménybe feltétlenül írd bele az e-mail címed, amelyet megadtál a jelentkezésnél!

Az oktatási díj fennmaradó részét a helyszínen, készpénzben tudod majd rendezni.

Lemondási feltételek

Ha valami miatt mégsem tudsz eljönni az oktatáson, akkor kérünk, hogy legalább 2 héttel a képzés napja előtt jelezd írásban! Ebben az esetben a befizetett előleget vissza tudjuk téríteni, vagy át tudjuk vezetni egy másik időpontban megrendezendő oktatásra. Ha 2 héten belül mondod le a jelentkezésedet, vagy az oktatás napjára nem jössz el, akkor 9.000 Ft. lemondási díjat kell felszámítanunk, melyet a befizetett előlegből tudunk kielégíteni.

Parkolás

Általában a környező utcákban van parkolóhely, és mivel a képzést vasárnap tartjuk, a parkolásért nem kell fizetned. Ha mégsem találsz parkolót, vagy biztosra szeretnél menni, akkor ajánljuk a WestEnd külső parkolóját, mely 10 perc sétára található tőlünk, és a parkolás díja csak 1000 Ft/nap (link: https://bit.ly/2WtG9uX). A WestEnd többi parkolójában is tudsz parkolni óránként 380 Ft-os áron.

Helyszín

SlyNails Körömstúdió, 1064 Budapest, Rózsa utca 101.

Étkezés, szünet

Reggelre és napközbeni csipegetéshez gondoskodunk pogácsáról, illetve egyéb aprósüteményről. Ebédre pizzát rendelünk, létszámtól függően 3-4 nagy pizzát, a feltéteket együtt választjuk majd ki reggel. Továbbá egész napi üdítő, ásványvíz, kávé és tea ellátásról is gondoskodunk. Ha inkább hoznál magaddal ebédet, hűtve tárolási és melegítési lehetőséget is tudunk biztosítani.

Napközben, kb. az oktatás felénél fél óra szünetet hagyunk az ebédhez.

Eszközök, anyagok, vásárlás

Az oktatási helyszínen biztosítunk asztali lámpát, UV lámpát és csiszológépet, valamint papírtörlőt és vattakorongot. Ha valamelyik alapanyagod hiányzik a listáról, akkor azt tudunk kölcsönadni, eszközöket (ecset, reszelő, kefe, díszítő tip stb.) viszont sajnos nem.

Fontos, hogy a helyszínen nem lesz lehetőséged anyag és eszközvásárlásra!

A mintákat más színekkel is elkészítheted, pl: fehér alap helyett nude alapot is használhatsz, rózsaszín virág helyett lilát is festhetsz. Azt javasoljuk, hogy az alapszínek (pl.: fehér, fekete, zöld) álljanak rendelkezésedre, hiszen ha ezek helyett más árnyalatot használsz, akkor nem biztos, hogy szép lesz a végeredmény. A minták Crystal Nails termékekkel készülnek, más márka anyagainak használatában nem feltétlenül tudunk szakmai segítséget adni. 

Időtartam

A képzés 9:00-tól 16:00-ig tart. Kérjük, hogy 8:30 és 8:45 között érkezz, hogy az adminisztratív feladatokkal 9:00-ig végezni tudjunk és időben elkezdhessük az oktatást!

Tanúsítvány, Oklevél

Minden tanulónak, aki egész nap részt vesz a csoportos oktatáson (késés nélkül érkezik, és a képzés végéig marad) tanúsítványt adunk a részvételről, magántanuló esetében oklevelet.

Magánoktatás

Abban az esetben, ha technikai tananyag is szerepel az oktatásba, akkor modellt kell biztosítanod az oktatás napjára, aki 10 csupasz körömmel érkezzen az oktatás kezdetére! Ha töltést vagy gél-lakk oldást, eltávolítást szeretnél látni tőlem, akkor a modelleden legyen lenőtt műköröm vagy gél-lakk. Amennyiben nem sikerült modellt találni, akkor a tanuló a saját kezén is dolgozhat, bár ez a tanulás hatékonyságát csökkenti. Díszítő magánoktatás esetén a díszítések Tip-re készülnek, modellre nincs szükség.

Két fő tanuló esetén a tanfolyam modell nélkül zajlik. A tanulók egymáson dolgoznak, tehát mindkét tanulónak saját, csupasz körmökkel érkezzen. 

Online oktatás

Online oktatás esetén szükség lesz egy Facebook profilra, ahol megkeresed a létrehozott oktatási csoportot és csatlakozol. Amennyiben az utalásod megérkezett, a Facebook-os csatlakozási kérelmedet elfogadom a csoportba. A meghírdetett oktatási napon élőben, videóban jelentkezem be a csoportba, ahol kérdezhetsz is, és együtt csinálhatjuk meg a körmöket. Amennyiben ezen a napon nincs lehetőséged a videót megnézni, 3 hónapig lehetőséged lesz pótolni az oktatást. 3 hónapig korlátlan mennyiségben visszanézheted az oktatást. Technikai képzéseinkhez OKJ bizonyítvány csatolása szükséges, ezt készítsd elő, és kártyával tudod rendezni a 'Jelentkezem' gombra kattintva a tanfolyam díját.

Online oktatás esetén lehetőséged van később is kérdezni, amennyiben valamelyik technika nem sikerül.

A képzés leadása után oklevelet küldünk számodra a megadott e-mail címedre, amelynek nyomtatásáról neked kell gondoskodnod.

Fontos! A videóanyag mentése nem megengedett, annak továbbosztása, publikálása jogi következményeket von maga után.