Gél-lakk technikai oktatás

Gél-lakk technikai oktatás

Szalon gél-lakk technikák az alapoktól a díszítésekig

Címkék: gél-lakk | díszítés | kombináltmankűr | technikai | babyboomer | franciagél-lakk | gyorsminták
 • Csoportos oktatás
 • Magánoktatás
Ár: 0 Ft
Nehézségi szint:

Tematika:Gél-lakk technika

Anyagcsoport:gél-lakk

Időtartam:7 óra

Megszerezhető okirat:Oklevél

Mit fogsz tanulni?

 • Kombinált manikűr
 • Hosszanti ombre készítése gél-lakkal
 • Francia gél-lakk Cover PRO technikával
 • Compact Base Gellel erősített gél-lakk készítése
 • Az erősített gél-lakk eltávolítása csiszológép segítségével
 • Gél-lakk leoldása végleges eltávolításhoz
 • Swarovski strassz felhelyezése gél-lakkra
 • Beépített díszítés (Mica pehely, Flakes, csillámpor)
 • Sugar effekt, sellő hatás, ChroMirror por, Aurora por vagy teli matrica

Az OKJ képzés során megtanult technikai alapok legtöbb esetben kevésnek bizonyulnak akkor mikor szalonban, aktívan szeretnénk vendégeket fogadni és minőségi körmökkel kiszolgálni. Amennyiben neked is sok kérdés merül fel a mai napig, gyakran felpattognak a gél-lakkok, amiket készítesz, vagy alap technikák sem sikerülnek szépre és tartósra, akkor létszügséglet egy ilyen tanfolyam elvégzése. A vendégek számára a körmök minősége és tartóssága a legfontosabb, a díszítés csak hab a tortán. Melcsi sok év tapasztalata biztosít arról, hogy az oktatás magas színvonalú legyen, a tudás amit megszerzel, azt biztosan hasznosítani tudod majd szalonban. 

0 short ecset

Minden mást a szalon biztosít, pl.: eszközök, sablon, liquid, színes porok, Royal zselék, előkészíő folyadékok. stb.

 

Balázsi Szilvia műkörmös szakoktató

Veréb MelindaMűkörmös szakoktató

Porcelánnal, zselével is rutinosan és gyorsan dolgozom, így szalonmunka során is maximálisan megfelelhetek a vendégeimnek. 2016-ban indultam a Körmös Nagydíjon, ahol 2. helyezést értem el gék-lakk kategóriában, melyre nagyon büszke vagyok.

Már gyerekként szerettem a művészeteket, de minden 15 éves koromban kezdődött, mikor felfedeztem a műkörmös szakma rejtelmeit. 2011-ben elvégeztem a Kézápoló, műkörömépítő OKJ képzést és aktívan dolgozom azóta is. Porcelánnal, zselével is rutinosan és gyorsan dolgozom, így szalonmunka során is maximálisan megfelelhetek a vendégeimnek. 2016-ban indultam a Körmös Nagydíjon, ahol 2. helyezést értem el gék-lakk kategóriában, melyre nagyon büszke vagyok. Ezután helyezkedtem el a SlyNails Körömstúdióban, ahol nagy örömmel kezdtem meg további pályafutásomat. Sokat tanultam, több továbbképzésen is részt vettem ès Top Kategóriás műkörmös lettem. Lehetőséget kaptam a SlyNails gyakornokok oktatására, ahol porcelán és zselés építést, gél-lakkot és díszítést is oktathatok. Szeretem a munkámat, szeretem a tudást továbbadni, kedvencem a díszítés, de a szakmánk minden szegmense érdekel. Ebben a szakmában csak tanulni lehet, mert a műkörmös szakma mindíg tartogat új dolgokat.

Általános információk

Oktatási díj, előleg

A tanfolyamra való jelentkezés után az oktatás szervezője felveszi veled a kapcsolatot, ahol tájékoztat a tanfolyam előlegéről és annak befizetési módjáról, lemondási feltételeiről. Előzetesen tájékozódni ezen információkról a szervező platformjairól tudsz.

Étkezés, szünet

Napközben, kb. az oktatás felénél fél óra szünetet hagyunk az ebédhez.

Eszközök, anyagok, vásárlás

A szervezők általában biztosítanak UV és asztali lámpát a tanfolyamhoz, erről érdeklődj a szervezőnél!

A mintákat más színekkel is elkészítheted, pl: fehér alap helyett nude alapot is használhatsz, rózsaszín virág helyett lilát is festhetsz. Azt javasoljuk, hogy az alapszínek (pl.: fehér, fekete, zöld) álljanak rendelkezésedre, hiszen ha ezek helyett más árnyalatot használsz, akkor nem biztos, hogy szép lesz a végeredmény. A minták Crystal Nails termékekkel készülnek, más márka anyagainak használatában nem feltétlenül tudunk szakmai segítséget adni. 

Amennyiben nem tudod beszerezni az alapanyagokat, akkor az oktató tud kölcsönadni a sajátjából.

Tanúsítvány, Oklevél

Minden tanulónak, aki egész nap részt vesz a csoportos oktatáson oklevelet adunk a részvételről.

 

Részvételi feltételek

Technikai képzéseinkre csak akkor jelentkezz, ha rendelkezel Kézápoló, műkörömépítő, Kéz- és lábápoló, műkörömépítő, illetve olyan kozmetikus OKJ-s vizsgával, amely a kézápoló modult tartalmazza. A helyszíni oktatásra a bizonyítványodat és személyi igazolványodat feltétlenül hozd magaddal, mert a nap elején kérni fogjuk!

Díszítő képzéseinken akkor is részt vehetsz, ha nem rendelkezel a fenti képesítésekkel de érdekelnek az ilyen jellegű képzések, esetleg belesnél a körmösök világába.

Oktatási díj, előleg

Helyszíni, csoportos oktatás esetén a befizetett díj tartalmazza a kölcsönadott anyagok és az étkezés díját is.

A foglalás megerősítéséhez előleget vagy a teljes összeget kell befizetned, melyet átutalással tudsz teljesíteni, a következő számlaszámra:

SlyNails Kft

Magyar számláról: 16200209-17067656-00000000

Külföldi számláról: HU42 1620 0209 1706 7656 0000 0000 (SWIFT/BIC: HBWEHUHB)

A közleménybe feltétlenül írd bele az e-mail címed, amelyet megadtál a jelentkezésnél!

Az oktatási díj fennmaradó részét a helyszínen, készpénzben tudod majd rendezni.

Lemondási feltételek

Ha valami miatt mégsem tudsz eljönni az oktatáson, akkor kérünk, hogy legalább 2 héttel a képzés napja előtt jelezd írásban! Ebben az esetben a befizetett előleget vissza tudjuk téríteni, vagy át tudjuk vezetni egy másik időpontban megrendezendő oktatásra. Ha 2 héten belül mondod le a jelentkezésedet, vagy az oktatás napjára nem jössz el, akkor 9.000 Ft. lemondási díjat kell felszámítanunk, melyet a befizetett előlegből tudunk kielégíteni.

Parkolás

Általában a környező utcákban van parkolóhely, és mivel a képzést vasárnap tartjuk, a parkolásért nem kell fizetned. Ha mégsem találsz parkolót, vagy biztosra szeretnél menni, akkor ajánljuk a WestEnd külső parkolóját, mely 10 perc sétára található tőlünk, és a parkolás díja csak 1000 Ft/nap (link: https://bit.ly/2WtG9uX). A WestEnd többi parkolójában is tudsz parkolni óránként 380 Ft-os áron.

Helyszín

SlyNails Körömstúdió, 1064 Budapest, Rózsa utca 101.

Étkezés, szünet

Reggelre és napközbeni csipegetéshez gondoskodunk pogácsáról, illetve egyéb aprósüteményről. Ebédre pizzát rendelünk, létszámtól függően 3-4 nagy pizzát, a feltéteket együtt választjuk majd ki reggel. Továbbá egész napi üdítő, ásványvíz, kávé és tea ellátásról is gondoskodunk. Ha inkább hoznál magaddal ebédet, hűtve tárolási és melegítési lehetőséget is tudunk biztosítani.

Napközben, kb. az oktatás felénél fél óra szünetet hagyunk az ebédhez.

Eszközök, anyagok, vásárlás

Az oktatási helyszínen biztosítunk asztali lámpát, UV lámpát és csiszológépet, valamint papírtörlőt és vattakorongot. Ha valamelyik alapanyagod hiányzik a listáról, akkor azt tudunk kölcsönadni, eszközöket (ecset, reszelő, kefe, díszítő tip stb.) viszont sajnos nem.

Fontos, hogy a helyszínen nem lesz lehetőséged anyag és eszközvásárlásra!

A mintákat más színekkel is elkészítheted, pl: fehér alap helyett nude alapot is használhatsz, rózsaszín virág helyett lilát is festhetsz. Azt javasoljuk, hogy az alapszínek (pl.: fehér, fekete, zöld) álljanak rendelkezésedre, hiszen ha ezek helyett más árnyalatot használsz, akkor nem biztos, hogy szép lesz a végeredmény. A minták Crystal Nails termékekkel készülnek, más márka anyagainak használatában nem feltétlenül tudunk szakmai segítséget adni. 

Időtartam

A képzés 9:00-tól 16:00-ig tart. Kérjük, hogy 8:30 és 8:45 között érkezz, hogy az adminisztratív feladatokkal 9:00-ig végezni tudjunk és időben elkezdhessük az oktatást!

Tanúsítvány, Oklevél

Minden tanulónak, aki egész nap részt vesz a csoportos oktatáson (késés nélkül érkezik, és a képzés végéig marad) tanúsítványt adunk a részvételről, magántanuló esetében oklevelet.

Magánoktatás

Abban az esetben, ha technikai tananyag is szerepel az oktatásba, akkor modellt kell biztosítanod az oktatás napjára, aki 10 csupasz körömmel érkezzen az oktatás kezdetére! Ha töltést vagy gél-lakk oldást, eltávolítást szeretnél látni tőlem, akkor a modelleden legyen lenőtt műköröm vagy gél-lakk. Amennyiben nem sikerült modellt találni, akkor a tanuló a saját kezén is dolgozhat, bár ez a tanulás hatékonyságát csökkenti. Díszítő magánoktatás esetén a díszítések Tip-re készülnek, modellre nincs szükség.

Két fő tanuló esetén a tanfolyam modell nélkül zajlik. A tanulók egymáson dolgoznak, tehát mindkét tanulónak saját, csupasz körmökkel érkezzen. 

Online oktatás

Online oktatás esetén szükség lesz egy Facebook profilra, ahol megkeresed a létrehozott oktatási csoportot és csatlakozol. Amennyiben az utalásod megérkezett, a Facebook-os csatlakozási kérelmedet elfogadom a csoportba. A meghírdetett oktatási napon élőben, videóban jelentkezem be a csoportba, ahol kérdezhetsz is, és együtt csinálhatjuk meg a körmöket. Amennyiben ezen a napon nincs lehetőséged a videót megnézni, 3 hónapig lehetőséged lesz pótolni az oktatást. 3 hónapig korlátlan mennyiségben visszanézheted az oktatást. Technikai képzéseinkhez OKJ bizonyítvány csatolása szükséges, ezt készítsd elő, és kártyával tudod rendezni a 'Jelentkezem' gombra kattintva a tanfolyam díját.

Online oktatás esetén lehetőséged van később is kérdezni, amennyiben valamelyik technika nem sikerül.

A képzés leadása után oklevelet küldünk számodra a megadott e-mail címedre, amelynek nyomtatásáról neked kell gondoskodnod.

Fontos! A videóanyag mentése nem megengedett, annak továbbosztása, publikálása jogi következményeket von maga után.